ON-LINE FOTO ARCHIEF

* Stamboomgids Alle Drentse Hist. Verenigingen op een rijtje + geef hier uw waardering over onze site !

Via deze pagina is een groot deel van het foto-archief van de Stichting Historie te bekijken, ingedeeld volgens straatnamen.

Op het vernieuwde foto-archief staan bij de foto's ook de beschrijvingen vermeld. Echter, nog maar een deel van de foto's staat hierop vermeld. Het adres van de nieuwe site is:

Uiteraard kunt u deze foto's in groter formaat inclusief de bijbehorende bijschriften en bijzonderheden bewonderen in ons archief, dat elke woensdagmorgen voor belangstellenden toegankelijk is.

ALGEMEEN

GRAVURES

BERGHUIZEN

BLIJDENSTEIN

BOERPAD

BROEKHUIZEN

BUITENHUIZERWEG

BURGEMEESTERBUURT

DE WEIDE

DIJKHUIZEN

HAAKSWOLD

HAVELTERWEG

HESSELTERWEG

KERKWEG

KOEKANGERWEG

KRALO

LARIJWEG

OOSTEINDE

TWEELOO

WEERWILLE

WOLDDIJK


We stellen inbreng van foto's en geschreven woord, in welke vorm dan ook, zeer op prijs. We beschikken over apparatuur voor het maken van een kopie en we kunnen scannen. Op woensdagochtend is iedereen welkom op het archief. Op andere tijdstippen kunt u terecht bij de bestuursleden.

Waar vindt u ons ?

Het archief bevindt zich in het vroegere schoolgebouw "De Dissel", Burgemeester Buitenweg 8. Wij zijn iedere woensdagmorgen geopend, van 9.00 uur tot 12.00 uur. Echter in de zomermaanden (juni, juli en augustus) zijn we geopend van 9.00 tot 11.00 uur. Het pand is rolstoel-vriendelijk!


Contactadres per e-mail: archief@historieruinerwold.nl